Obvestila o stanju mreže in portala
Zgodovina obvestil:
Datum Stanje Obvestilo
26.6.2022 Urejeno Težava z obnovitvijo gesla za nekatere uporabnike je urejena, imamo nov in boljši poštni strežnik. Yahoo in nekateri ponudniki so nas prej blokirali in uporabniki niso prejeli e-maila.
30.5.2022 Omogočeno Za vse podpornike, ki želite prispevati k boljši podpori in hitrejšem razvoju porala smo omogočili možnost doniranja preko PayPala - [email protected]
23.5.2022 Urejeno Na sledilniku prihaja do motenj delovanja. Imamo preveč povezav in ne boste verjeli iz kje? Kitajske :) Mogoče bi se radi naučili slovensko iz podnapisov :) Urejamo požarni zid.
28.3.2022 Odprto Registracije novih uporabnikov so odprte
11.2.2022 Urejeno Statusi uporabnikov, ki so brezplačno donirali, sklenili zavarovanje ali kupili letno vinjeto so pravilno posodobljeni.
7.2.2022 Urejeno Ponudnik gostovanja naših strežnikov ima občasne motnje pri delovanju omrežja. Težave rešujejo, a zaenkrat nalaganje novih torrentov ni mogoče in nekateri uporabniki nimajo dostopa do vsebin. Sledilnik pa delujo brezhibno, uredili smo tudi težavo z razmerjem in freeleech torrenti.
4.2.2022 Urejeno Napaka pri pošiljanju povezave za pridobitev novega gesla je urejena. Sedaj lahko spet dobite na e-mail povezavo s katero se lahko prijavite v portal
31.1.2022 Urejeno Pri prenosu na nove stežnike je prišlo do manjših nekompatibilnosti z knjižnicami za procesiranje slik, a napaka je odpravljena in nalagalci že nalagajo nove vsebine. Slava jim!
31.1.2022 Obvestilo Pri zadnji nadgradnji portala imajo nekateri uporabniki težave z delovanjem. Težava je v predpomnilniku (cache) na vašem računalniku. Zato vas prosimo, da ga pobrišete in bo delovalo.
30.1.2022 Urejeno Uspešno smo prestavili sledilnik, podatkovno bazo in stran k drugemu ponudniku gostovanja. Zaradi velikega števila datotek, je bil prenos bolj počasen in smo morali ugasniti portal za nekaj časa. Vsi podatki so varni in vsi sistemi delujejo.